Заснемане на продуктови демонстрации, корпоративно заснемане 4K – професионално


Продуктовите демонстрации или промоции отдавна навлязоха на българския пазар. Най-често ги виждаме по телевизионните рекламни видеоклипове, в които на потенциалните клиенти се показват функциите на даден продукт. Зрителят има възможност да види функционирането и употребата на продукта, да се почувства съпричастен и да направи по-информиран избор дали и доколко този продукт ще отговори на неговите нужди.

demonstracia-1Днес благодарение на повсеместното разпространение на техника, с която да се заснемат видеоматериали, е възможно сами да направите презентация. Често обаче търговците, които не са се занимавали с такъв тип дейност, допускат елементарни грешки и дори видеодемонстрацията сама по себе си да е добра, лошото техническо изпълнение ще я направи да изглежда аматьорска и ще отблъсне потенциалните клиенти.

Предлагаме ви специализирана услуга по професионално заснемане и обработка на продуктови видеодемонстрации. На място при вас или на друга подходяща локация ще извършим заснемане на ваш продукт или серия продукти, които искате да промотирате.


Необходимо е вие да разработите концепция за самата презентация:
- Кои и колко продукта желаете да демонстрирате в един видеоматериал
- По какъв начин ще покажете тяхната употреба
- Колко участници ще присъстват във видеоматериала
- Каква е желаната от вас дължина на видеоматериала
- Каква е целевата аудитория на видеоматериала
- Къде ще бъде излъчван видеоматериалът

Тези и много други въпроси трябва да бъдат уточнени, за да може резултатната видео демонстрация да отговори на вашите очаквания и - още по-важно - да грабне вашата целева аудитория, за да подпомогне продажбите на вашите продукти.

За да реализираме успешен проект е необходимо да проведем среща, на която да уточним горните и допълнителни други детайли за реализирането на вашата промоция. Предлагаме ви нашето професионално и компетентно съдействие, в случай, че имате затруднения при концептуалната разработка. Благодарение на нашия богат опит можем да ви дадем полезни съвети в зависимост от конкретните специфики на вашия продукт и идеи.


Продуктовите видеодемонстрации са подходящи за всички видове продукти. Например:
- Козметични продукти с демонстриране на тяхната употреба от професионалисти или в домашни условия;
- Електрически уреди с демонстриране на употребата им и улесненията, които предлагат
- Софтуерни продукти с демонстриране на техните възможности
- Услуги от всякакво естество с демонстриране извършването на услугата от професионалистите и резултатите/ползите за клиента;
- Промоционални материали под форма на обучителни видеоматериали, които обясняват правилната употреба на дадения продукт;
и много други.

Всеки видеопромоционален проект е уникален и специфичен, затова е трудно да посочим конкретни цени за този тип услуга.

Заснемане на продуктови демонстрации