Сканиране на снимки от хартиен носител – професионално


Сканиране на снимки от хартиен носител

Всеки от нас притежава колекция от снимки на хартия. От старите албуми ни гледат изображения на нас и нашите близки от близкото и далечно минало.

skanirane-3С помощта на съвременните технологии вече е възможно тези снимки да бъдат сканирани и дигитализирани, а със специализирани софтуери полученото изображение може да се обработи, изчисти от дефекти и да се разпечата нова снимка.

Предлагаме ви да съхраните ценните си спомени, запечатани на хартия, като ги цифровизирате.

Услугата ни включва:
– сканиране с резолюция 1200 dpi (или по-висока);
– дигитално подобряване на качеството;

Допълнителна платена услуга:
– компютърно изчистване на прашинки (т.е. основни недостатъци, като за детайлно изчистване договаряме с вас конкретните изисквания, параметри и цени).

Нашите цени за сканиране на хартиени снимки са:

Ценоразпис за сканиране на снимки:

Брой снимки Цена за сканиране
1 – до 10 кадъра 3,00 лв. за кадър
1 – до 20 кадъра 2,70 лв. за кадър
1 – до 30 кадъра 2,50 лв. за кадър
1 – до 40 кадъра 2,30 лв. за кадър
над  50 кадъра 2,00 лв. за кадър

 

Важно! Ценообразуване с отстъпки при натрупване.

За всеки клиент, който използва нашите услуги за цифровизиране, предоставяме по-изгодни ценови условия при следващи поръчки. За всяка нова поръчка, която ни възложите, ще натрупаме обработените вече от нас материали от предишните ваши заявки. Така ще формираме цената за вашата настояща поръчка с отстъпка.

Например, ако предишен път сте прехвърлили при нас материал общо 50 броя, а вашата настояща поръчка е 30 броя, ще изчислим общата бройка (50 от предишната вече извършена услуга, и 30 от настоящата предстояща за цифровизиране). Така ще ни възложите да направим 30 броя (сега), а ще платите по цени с преференциална отстъпка за 80 броя общо.

Вашето доверие към услугата ни ще уважим с непрекъснато намаляващи цени.

Изчисляването на цени за услуги по цифровизация съгласно схемата за намаляващо ценообразуване не е обвързано с никакви други условия и важи за всички наши клиенти. Необходимо е при възлагането на последваща поръчка единствено да съобщите за вече извършени предишни услуги по цифровизиране на ваши материали, за да направим коректното изчисление.