Запис на телевизионни предавания, презапис от tv – професионално


Запис на телевизионни предавания, презапис от TV

Предлагаме на вниманието ви възможност за висококачествени записи на телевизионни предавания. Ако вие или ваши близки участвате в телевизонно предаване, репортаж, дискусия, концерт или друга изява, можем да ви осигурим запис на съответното събитие за вашия личен архив. Услугата не е достъпна за телевизионно съдържание с предявено авторско право на трето лице.

rec-tvРазполагаме със собствени сателитни системи, които позволяват да извършваме записи без загуба на качество. Можем да запишем всяко телевизионно предаване по ваша поръчка от всяка българска или чужда телевизия, достъпна от спътниковите системи с видимост от гр. София.

Записът ще извършим с цифрова техника с най-висока резолюция, излъчвана от съответната телевизия в директен стрийм, без компресиране (720х576 HQ или по-висока 720p, 1080i, 1080p или 4K и 3D). Записите можем да направим върху DVD или всеки друг желан от вас носител.

Допълнително и безплатно предлагаме изрязване на нежелани елементи, като реклами, части от предавания и репортажи и т.н.

Можем да прехвърлим заснетия видеоматериал също и върху VHS касета.

По желание осигуряваме също увеличение на качеството на видеоматериала (т.нар. upscale) от SD 576i  до HDTV 1080p.

Важно!
Обръщаме внимание, че не извършваме записи на предавания, които са защитени с авторски права и за които нямаме разрешение за презапис от автора на продукта или носителя на авторското право!
Примери за такива предавания са: филми, сериали, спортни събития, концерти на български и световни изпълнители и др.под.
Разбира се, ако вие сте носителят на авторското право и пожелаете запис на видеоматериал с вашето участие, с удоволствие ще ви осигурим възможно най-качествения материал.

Нашите цени за запис, прехвърляне на материал върху VHS касета и/или увеличение качеството на видеоматериал са, както следва:

Ценоразпис, запис или upscale на телевизионен видеоматериал:

общо часове цена общо часове цена
до 30 мин. 19,95 лв. | над 1 час, за всеки нов час 29,95 лв.

 

Важно! Ценообразуване с отстъпки при натрупване.

За всеки клиент, който използва нашите услуги за цифровизиране, предоставяме по-изгодни ценови условия при следващи поръчки. За всяка нова поръчка, която ни възложите, ще натрупаме обработените вече от нас часове от предишните ваши заявки. Така ще формираме цената за вашата настояща поръчка с отстъпка.

Например, ако предишен път сте прехвърлили при нас материал с обща продължителност 3 часа, а вашата настояща поръчка е с продължителност от 2 часа, ще изчислим общо времетраене 5 часа (3 от предишната вече извършена услуга, и 2 от настоящата предстояща за цифровизиране). Така ще ни възложите да направим 2 часа (сега), а ще платите по цени с преференциална отстъпка за времетраене от общо 5 часа.

Вашето доверие към услугата ни ще уважим с непрекъснато намаляващи цени.

Изчисляването на цени за услуги по цифровизация съгласно схемата за намаляващо ценообразуване не е обвързано с никакви други условия и важи за всички наши клиенти. Необходимо е при възлагането на последваща поръчка единствено да съобщите за вече извършени предишни услуги по цифровизиране на ваши материали, за да направим коректното изчисление.