Сканиране на диапозитиви и негативни ленти – професионално


Сканиране на диапозитиви и негативни ленти

Диапозитивният филм е предпочитан от професионалистите в областта на фотографията и визуалните медии поради високото качество на полученото изображение. Множество архиви са запечатани на диапозитивни филми или отделни диапозитиви за възпроизвеждане. Удобството на диапозитивите е, че могат да се прожектират на голям екран, например при презентации, без да се губи качеството на изображението.

diapozitiviДиапозитивните филми са с по-висок контраст, имат по-голяма яркост и наситеност на цвета, ако ги сравним с негативните, а и по принцип са с по-фина зърненост на филма. Това ги прави особено подходящи за снимане при по-слаба светлина, например при облачно време.

Предлагаме ви професионално сканиране на диапозитиви и негативи - отделни кадри или цели ленти. Полученото цифрово изображение е с висока резолюция, в подходящ или указан от вас тип на файл. От обработения кадър можете да направите снимки с различните възможни размери във всяко цифрово фотографско студио.

Услугата ни включва:
– сканиране на диапозитив с резолюция 1200 dpi или по-висока;
– обръщане на негатив в диапозитив;
– дигитално подобряване на качеството;

Допълнителна платена услуга:
– компютърно изчистване на прашинки (т.е. основни недостатъци, като за детайлно изчистване договаряме с вас конкретните изисквания, параметри и цени);

Възстановете и съхранете в цифров вид важните си архивни материали на диапозитивни и негативни филми.

Базова цена за  цифровизиране на диапозитивни и негативни кадри за размер до 35 mm и резолюция 1200 dpi:

Брой диапозитиви / негативи (кадри) Цена за сканиране
1 – до 10 кадъра 4,00 лв. за кадър
1 – до 20 кадъра 3,70 лв. за кадър
1 – до 30 кадъра 3,50 лв. за кадър
1 – до 40 кадъра 3,30 лв. за кадър
над  50 кадъра 3,00 лв. за кадър

За сканиране с резолюция 2400 dpi х 2 от базовата цена, 3200 dpi x 3, 4800 dpi x 4, 6400 dpi x 5, 9600 dpi x 6, 12800 dpi x 7 от базовата цена.

За сканиране с резолюция, различна от описаните се изчислява пропорционално от базовата цена.

Важно! Ценообразуване с отстъпки при натрупване.

За всеки клиент, който използва нашите услуги за цифровизиране, предоставяме по-изгодни ценови условия при следващи поръчки. За всяка нова поръчка, която ни възложите, ще натрупаме обработените вече от нас материали от предишните ваши заявки. Така ще формираме цената за вашата настояща поръчка с отстъпка.

Например, ако предишен път сте прехвърлили при нас материал общо 50 броя, а вашата настояща поръчка е 30 броя, ще изчислим общата бройка (50 от предишната вече извършена услуга, и 30 от настоящата предстояща за цифровизиране). Така ще ни възложите да направим 30 броя (сега), а ще платите по цени с преференциална отстъпка за 80 броя общо.

Вашето доверие към услугата ни ще уважим с непрекъснато намаляващи цени.

Изчисляването на цени за услуги по цифровизация съгласно схемата за намаляващо ценообразуване не е обвързано с никакви други условия и важи за всички наши клиенти. Необходимо е при възлагането на последваща поръчка единствено да съобщите за вече извършени предишни услуги по цифровизиране на ваши материали, за да направим коректното изчисление.