Сканиране на документи и хартиени носители – професионално


Сканиране на документи и хартиени носители

Често се налага да споделяме документи по различни причини с различни хора - молби и сертификати, дипломи, медицински изследвания и картони, данъчни и други декларации, фактури, договори, чертежи, схеми и безброй други. В личния ни архив може да се намират писма и записки с висока стойност, но крехки и трудни за работа.

skanirane-4Предлагаме ви да цифровизирате важните за вас документи, като така ги превърнете в удобни за работа и споделяне. Сканирането може да бъде направено с необходимите параметри за всеки конкретен случай.

Разполагаме с професионален скенер с висока резолюция.

Услугата включва:
– сканиране с резолюция 1200 dpi (или по-висока);
– дигитално подобряване на качеството;

Допълнителна платена услуга:
– компютърно изчистване на прашинки (т.е. основни недостатъци, като за детайлно изчистване договаряме с вас конкретните изисквания, параметри и цени).

Нашите цени за сканиране на документи от хартиен носител са:

Сканиране на документи с размер до формат А4 и резолюция до 600 dpi

Брой документи Цена за сканиране
1 – до 10 документа 2,00 лв. за документ
1 – до 20 документа 1,90 лв. за документ
над 30 документа 1,80 лв. за документ

 

Сканиране на документи с размер до формат А4 и резолюция до 1200 и повече dpi

Брой документи Цена за сканиране
1 – до 10 документа 3,00 лв. за документ
1 – до 20 документа 2,90 лв. за документ
над  30 документа 2,80 лв. за документ

Важно! Ценообразуване с отстъпки при натрупване.

За всеки клиент, който използва нашите услуги за цифровизиране, предоставяме по-изгодни ценови условия при следващи поръчки. За всяка нова поръчка, която ни възложите, ще натрупаме обработените вече от нас материали от предишните ваши заявки. Така ще формираме цената за вашата настояща поръчка с отстъпка.

Например, ако предишен път сте прехвърлили при нас материал общо 50 броя, а вашата настояща поръчка е 30 броя, ще изчислим общата бройка (50 от предишната вече извършена услуга, и 30 от настоящата предстояща за цифровизиране). Така ще ни възложите да направим 30 броя (сега), а ще платите по цени с преференциална отстъпка за 80 броя общо.

Вашето доверие към услугата ни ще уважим с непрекъснато намаляващи цени.

Изчисляването на цени за услуги по цифровизация съгласно схемата за намаляващо ценообразуване не е обвързано с никакви други условия и важи за всички наши клиенти. Необходимо е при възлагането на последваща поръчка единствено да съобщите за вече извършени предишни услуги по цифровизиране на ваши материали, за да направим коректното изчисление.