Продуктова фотография за онлайн магазин, предпечат


Услугата ни е подходяща за продукти, побиращи се в продуктова палатка. Не можем да заснемем големи обекти, манекени и други подобни. Продуктовата фотография се реализира посредством фотоапарат и реален продукт. Не е възможно заснетият обект да изглежда след заснемането така, както би изглеждал ако бъде създаден със специализиран 3D софтуер.

Ако вашите продукти се побират в продуктова палатка (виждате примерна продуктова палатка на снимката) ще ви предложим пробно заснемане на един продукт.

Цени за продуктова фотография

Продуктова фотография

1 готова и обработена снимка е на цена 6,95 лв.

 

На какъв носител ще получите цифровизираното съдържание

Предлагаме ви следните възможности за получаване на цифровизираното съдържание:
- Флаш памет - 
бързоскоростна флаш памет с гаранционен документ. Допълнително заплащане.
- Google One - предоставяме връзка за изтегляне през интернет, активна една календарна седмица. Допълнително заплащане.
- Ваш външен HDD с размер 2,5'' или ваша външна SSD - безплатно прехвърляне.

Ако има едно нещо, което да е валидно за всички, които се занимават с електронна търговия, то е, че възприеманата ценност на вашите продукти неизменно зависи от качеството на техните снимки. Продуктите, представени на вашия сайт за онлайн търговия, ще привлекат и задържат вниманието на потенциалните ви клиенти единствено ако са с високо качество и красиво представени.

Productova-1Тук не говорим единствено за естетика. Представянето на продукти с висококачествени изображения е сигурната разлика между тяхното закупуване и липсата на продажби. Предимствата на качествените продуктови изображения са още по-големи, когато осъзнаем, че потенциалните клиенти съпоставят нашите продукти с тези на конкурентите ни.

Ако сега започвате вашия онлайн бизнес или по различни причини нямате достъп до качествени изображения на вашите продукти, можем да предложим на вашето внимание специализираната ни услуга по продуктово фотографиране.


Услугата ни включва:
- заснемане на отделните артикули
- обработване на изображенията за изчистване на евентуални първични дефекти
- стандартизиране на изображенията в зависимост от вашите критерии и нужди
- поставяне на защитни знаци и лога, ако желаете това

За извършване на продуктова фотография е необходимо предварително да уточним важни детайли, защото всеки проект има своите особености и е трудно да предложим уеднаквен стандартизиран подход. Задължителна част от въпросите, на които трябва да намерим отговор, са например:

* Как ще получим достъп до продуктите ви - дали вие ще ги донесете в наш офис или ние ще дойдем на място при вас за извършване на заснемането?
* Имате ли изисквания за елементи или композиционни изисквания по отношение на продуктите - позициониране, увеличени части от изображенията, определени части от продукти, които да присъстват при всяко изображение и т.н.?
* Необходима ли ви е защита на изображенията посредством водни знаци, лога и т.н.?
* Колко на брой са продуктите, за които желаете продуктово фотографиране? Могат ли да се групират в серии, типове и т.н.?
* Имате ли конкретни изисквания за срок?
* С какво място разполагате на сървърите, където разполагате вашия онлайн магазин (от това ще зависи и изображения с каква големина ще поемете)?
* Изображения с колко вида размер ще са необходими за един продукт?
И така нататък.

Следователно преди да стартираме даден проект по продуктово фотографиране е необходимо да проведем разговор, на която да обсъдим тези и други съображения. Едва след уточняване на всички подробности можем да предприемем изпълнението на проекта. Затова е нужно да се свържете с нас на посочените телефони за контакт или по електронна поща.


Издаваме данъчни фактури.